2008. április 30., szerda

Eltelt egy év...

Sziasztok!
Hajnali 2 óra van. Itt ülünk a reptéren. Várjuk hogy pár óra múlva felszálljon velünk a gép Chicago felé. Felszállunk Miamiból és egy darabig nem jövünk vissza. Nagyon fura érzés. Hihetetlen kimondani, de eltelt egy év. Sokminden történt, jó és rossz is, de visszagondolva az egész kezd álomszerűvé válni...
Szombaton Juannál voltunk, búcsúpartit szerveztek nekem, nagyon jól esett, jó kis csapat volt. Isteni argentín steaket ettünk és megkóstolták a Tokaji bort, ami mindenkinek nagyon ízlett. Hétfőn este Peti kollegáival söröztünk és köszöntünk el Tőlük. Búcsúpartik követik egymást, mindenhova utoljára megyünk már egy ideje. Hétfőn utoljára mentünk dolgozni... Na ez nagyon fura érzés volt, úgy eljönni, hogy másnap reggel, amikor felkelünk, akkor nem ide vezet majd az utunk.
Az utunk, aminek egyik megállójában minden reggel egy kedves, hajléktalan úrral találkoztunk. Minden reggel mosolyogva mondta nekünk "Good morning, folks". Tőle is elköszöntünk.
Még szombaton elkezdtünk pakolni, éreztük, hogy sok időt kell majd rászánni. Elképesztő mennyi kacatot halmoztunk fel, ezt főleg akkor éreztük, amikor már több órája ültünk a kupacok között, de azok nem, hogy nem fogytak, de folyton egyre többen lettek. Aztán jött a vasáranap. Meghirdettünk egy kiárusítást és sokkal sikeresebek voltunk, mint gondoltuk volna. Eladtuk az ágyat, a polcot, lámpákat és még néhány dolgot. Nagy szerencsénk volt a nemrég beköltözött alsó szomszéddal :)
Az utolsó pár nap nagyon hamar eltelt. A mindig távolinak tűnő májusi utunk sokkal gyorsabban közeledett, mint gondoltuk volna. És tessék mostmár itt is vagyunk.
A mai nap azért nem volt könnyű, mindent végig kellett gondolni, bepakolni, aztán bezárni az ajtót... Az ajtót, ami egy éven keresztül az otthonunk ajtaja volt. Beültünk Sandrába és elvittük a szerelőhöz. Jól megsimogattuk a kislányt, nagyon jó volt, hogy velünk volt egy teljes évig. Mennyi sok helyen jártunk együtt... Hiányozni fog.
De most előre nézünk, a sok-sok élmény felé, ami ránk vár ez alatt az egy hónap alatt. Ide is felrakjuk az útvonalunkat, hogy tudjátok merre járunk.
És hamarosan találkozunk!!!

Nincsenek megjegyzések: